Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Παλέτα Cynthia Rowley και μανό Erre Due


Γεια σας κοριτσάρες!  Στο σημερινό ποστ γράφω τις εντυπώσεις μου για κάποια προϊόντα που δοκίμασα τον Φεβρουάριο, τα χρησιμοποίησα κάποιες φορές και έχω σχηματίσει μια κάποια άποψη. Πρόκειται για την παλέτα της Cynthia Rowley και κάποια μανό Erre Due. Να προσθέσω επίσης πως και η παλέτα αλλά και τα μανό (οι όζες που λέμε εμείς εδώ πάνω τα καρντάσια ^_^  ) ήταν δωράκια για τα γενέθλια μου, οπότε δυστυχώς δεν ξέρω να σας πω καθόλου τιμές, έτσι θα τα κρίνω μόνο σαν προϊόντα και όχι σε σχέση με το πόσο κοστίζουν.

Θα ξεκινήσω με την Cynthia Rowley Makeup Palette. Να σας πω την αλήθεια ήταν η πρώτη μου επαφή με τα προϊόντα Cynthia Rowling New York και δεν τα ήξερα καν πιο πριν. Μήπως επειδή στην Ελλάδα ακόμη δεν έχουν φτάσει στα πολυκαταστήματα; Δεν ξέρω, αν θέλετε αφήστε μου από κάτω σχόλιο να μου πείτε αν εσείς ξέρατε την εταιρία ή οχι. Πρόκειται λοιπόν για αυτήν την μεγαλούτσικη παλέτα, που μέσα έχει σχεδόν τα πάντα! (Πραγματικά όταν την άνοιξα στο φουλ μέγεθος, έκανα όπως κάνουν τα μωρά όταν τους δίνουν πολλά γλυκά μαζί ή πολλά παιχνίδια και για λίγο σκαλώνουν με το τι θα πρωτοπιάσουν)


 

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία με το πίσω μέρος της συσκευασίας, περιέχει: 64(!) σκιές, 8 lip gloss, 4 αποχρώσεις ρουζ, 4 αποχρώσεις bronzer-πούδρας και από πινέλα, ένα για τα χείλη, ένα για τις σκιές και ένα για το πρόσωπο (ρουζ και bronzer).



Το design της παλέτας θα το χαρακτήριζα αρκετά κομψό και όμορφο, από έξω είναι ματ και έχει αυτά τα μικρά "παραθυράκια" από τα οποία βλέπεις τα χρώματα των σκιών. Εκτός από αυτό, μέσα έχει φυσικά και έναν μεγάλο καθρέφτη.


Αλλά ας περάσω καλύτερα στα πιο ουσιαστικά: η απόδοση και η ποιότητα των χρωμάτων. Τα χρώματα τα έβγαλα δυο φωτογραφίες, μια με φλας και μια χωρίς φλας, στο φυσικό φως της ημέρας, για να έχετε μια καλύτερη ιδέα περί τίνος πρόκειται.



 Όπως -ελπίζω- πως φαίνεται και από την φωτο με το φλας, οι περισσότερες σκιές είναι με shimmer, υπάρχουν κάποιες με glitter και κάποιες -λιγότερες- που είναι ματ. Αυτό επίσης είναι ένα από τα θετικά της παλέτας καθώς την κάνει πιο εύχρηστη. Τα ματ, για εμένα προσωπικά, δεν μου είναι εντελώς απαραίτητα, δηλαδή μου αρέσουν αλλά "κάνω" και χωρίς αυτά, καθώς ακόμη και για το πρωί θα προτιμήσω μια ελαφριά, ανοιχτόχρωμη σκιά με λίγο shimmer που θα ξυπνήσει και το βλέμμα. Τα χρώματα γράφουν αρκετά καλά, είναι έντονα χωρίς να χρειάζεται να ασκήσεις πίεση ή να βάλεις μεγάλη ποσότητα σκιάς. Έχω βάλει ενδεικτικά κάποια χρώματα στον καρπό μου, κάποια από τα οποία χρησιμοποίησα κυρίως τον προηγούμενο μήνα (ελπίζω να φαίνεται κάτι γιατί είναι με τη φωτογραφική του κινητού μου.. η κανονική μου είχε ατύχημα!). Πραγματικά μπορώ να πω πως σαν αποχρώσεις τα χρώματα αδικούνται στις φωτογραφίες και επίσης το μαύρο έχει πολύ έντονο glitter -κάτι που δεν φαίνεται στην φωτο-. Δυστυχώς ξέχασα να βγάλω φωτογραφίες για να τα δείτε πώς είναι φορεμένα σε ένα ολοκληρωμένο look, αλλά την επόμενη φορά που θα τα χρησιμοποιήσω θα το κάνω.



Το μόνο ίσως τρωτό σημείο που έχω να καταλογίσω στις σκιές είναι ως προς την απόδοση και συγκεκριμένα στην διάρκεια. Ναι, μπορεί να ήμουν έξω για 4+ ώρες, ναι, μπορεί να χόρεψα με τις κολλητές μου και μετά όντως να γύρισα με την μηχανή στο σπίτι και ο παγωμένος αέρας και η υγρασία για μισή ώρα δεν είναι ό,τι καλύτερο για το μακιγιάζ μας, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί πως όταν γύρισα στο σπίτι τα χρώματα είχαν ξεθωριάσει λίγο και είχαν χάσει σχεδόν όλο το glitter. Είχαν γίνει λιγότερο έντονα και πώς να το πω, κάπως πιο flat. Αλλά μην τα θέλω και όλα δικά μου, τα υπέβαλλα σε τόσες δοκιμασίες! 

Για τα υπόλοιπα προϊόντα της παλέτας μπορώ να πω πως με άφησαν αρκετά ικανοποιημένη, ιδιαίτερα τα lip-gloss -που πιο πολύ με κραγιόν έμοιαζαν στη σύσταση- τα οποία είχαν και έντονο αποτέλεσμα αλλά και μεγάλη διάρκεια. Για τα ρουζ επίσης, θα προτιμούσα να μην "σκόνιζαν" τόσο πολύ όταν τα έβαζα στο πινέλο (φαίνεται και στην φωτο από κάτω) αλλά γενικά οι αποχρώσεις είναι φυσικές και όμορφες και σου δίνουν πολύ φρέσκια όψη και η σύστασή τους είναι πολύ ανάλαφρη. Το ίδιο ισχύει και για τις πούδρες-bronzers, τα οποία, ακόμη καλύτερα, δεν σκόνιζαν τόσο πολύ.


Αυτά για την Cynthia Rowley Makeup Palette: σε γενικές γραμμές την ευχαριστήθηκα και θα συνεχίσω για πολύ καιρό να το κάνω απ' οτι φαίνεται :)

Συνεχίζω με τα μανό της Erre Due και πιο συγκεκριμένα μάλλον για το Ceramic Top Coat, το Rapid Grow Base Coat και το μανό Ηologram Effect στην απόχρωση 293. 


Ένα πολύ γρήγορο και πρόχειρο αποτέλεσμα ήταν αυτό:


Υποτίθεται πως το μανό θα είχε το effect αυτό που δείχνει και η συσκευασία, που δεν είναι glitter (αν και στη φωτογραφία το χρώμα στα νύχια μου μοιάζει με πολύ ψιλό, ξενέρωτο glitter) αλλά (προς συνομήλικες και κάτω, συγγνώμη στις υπόλοιπες!) αν θυμάστε μικρές που υπήρχε αυτή η μαζική εμμονή με τα αυτοκόλλητα pokemon και τα μαζεύαμε όλοι ή ακόμη πιο παλιά με τα αυτοκόλλητα Barbie στα φακελάκια; Όσες από εσάς θυμάστε, σίγουρα θα θυμάστε επίσης πως "τα σπάνια" ή αλλιώς "τα καλά" που μερικές φορές αν είχες και κανέναν πιο αφελή απέναντί σου τα αντάλασσες και με 5 κανονικά αυτοκόλλητα μαζί, είχαν αυτό το χρώμα το ιριδίζον.. Λοιπόν, ναι. Αυτό. Προφανώς και δεν περίμενα τόσο έντονο αποτέλεσμα ούτε και τόσο μεγάλα κομμάτια από ό,τι υλικό φτιάχνεται τελοσπάντων αυτό το πράγμα. Εντάξει, σαν χρώμα ήταν καλό, ένα χρυσο-κάτι, και στο έντονο φως αν έπαιζες λίγο με τις γωνίες (ήταν πιο ορατό όταν τα χτυπούσε προς τα κάτω, αυτό προσπαθώ να δείξω και στην φωτογραφία, ανεπιτυχώς) μπορείς να πεις οτι υπήρχε κάτι ιριδίζον -πολύ ισχνά όμως.  

Με φλας και χωρις 

Σε αντίθεση με το μανό, που δεν ξετρελάθηκα κιόλας, μου άρεσαν πολύ τα άλλα δυο, η βάση και το top coat. Ειδικά το top coat με εξέπληξε ευχάριστα αφού μόνο με μια λεπτή στρώση τα μαύρα τα στρασάκια που βλέπετε πως έχω βάλει από πάνω, έμειναν για τουλάχιστον 2 εβδομάδες! Αυτό έχει ξαναγίνει μόνο με τη χρήση gel στα νύχια μου. Όταν πια το μανό τα είχε φτύσει και είχε ανοίξει από παντού, τότε τα έβγαλα μόνη μου και μάλιστα οχι και πολύ εύκολα. Επίσης για μια εβδομάδα χωρις δεύτερη εφαρμογή από πάνω το χρώμα γυάλιζε αρκετά. Και για την βάση μπορώ να πω πως έκανε πολύ καλά την δουλειά της. Τα νύχια μου δεν ξεφλούδισαν καθόλου και δεν πέρασε καθόλου από το χρώμα στα νύχια μου.

 Έτσι λοιπόν, ανεβασμένη και από τα δωράκια μου, την ημέρα των γενεθλίων μου πήρα το και_καλά_vintage τσαντάκι μου (χρησιμεύει και σαν φονικό όπλο τελευταίας στιγμής) και βγήκα έξω να το γιορτάσω μαζί με άλλα υπέροχα ψάρια που γιόρταζαν στα κοντά. :)


Αυτά από εμένα, ελπίζω να σας άρεσε το ποστ και ευχαριστώ πολύ πολύ για την επίσκεψη! Σας φιλώ και εύχομαι καλό τριήμερο σε όλες,

Bellatrix Kiddo



24 σχόλια:

  1. αχ,καλά το σχόλιο με τις ''καλές'' τάπες πόκεμον ήταν όλα τα λεφτά,και διαβάζοντας το,μου ήρθε ακριβώς η εικόνα στο μυαλό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλες εποχές, απλές. Τύχαινες μια "καλή" τάπα και χαιρόσουν για μια εβδομάδα. Χώρια που αυτόματα φαινόσουν και πιο cool στις παρέες :P Σε ευχαριστώ για το σχόλιο!

      Διαγραφή
  2. Εντάξει δεν τα πρόλαβα πολύ τα πόκεμον αλλά ήταν πολυ καλό όντως!
    Αυτήν την Erre due την έχω βάλει εδώ και καιρό στο μάτι, αλλά μάλλον θα πάρω τη βάση:)
    Σ'ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι η βάση αξίζει για μένα, έχω και πολύ εύθραυστα νύχια και πάλι έκανε δουλειά. Να σαι καλά Ζωή, εγώ ευχαριστώ για την επίσκεψη! :)

      Διαγραφή
  3. Aγαπώ τάπες πόκεμον!!Hahaha!Η παλέτα πολύ καλή και εύχρηστη,και διαθέτει πολύ ωραία χρώματα..Και η όζα μου άρεσε κι ας μην έχει και τόσο ιριδίζον αποτέλεσμα!Αυτό που λάτρεψα όμως είναι το γατί..(έχω τρελή αδυναμία στις γάτες!) :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη γενιά 90's! Όσο για το γατί..ο συγκεκριμένος είναι έρωτας. Θα αφιερώσω κάποια στιγμή ένα ποστ για τους γάτους μου και τις ιστορίες τους. Χαίρομαι που βρήκα άλλη μια cat person εδω μέσα.. Αν και εγώ δεν είμαι απλά cat person, αποδέχομαι ευχαρίστως και τον όρο crazy cat lady! <3

      Διαγραφή
  4. Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο, καλή αρχή βασικά, το blog σου μέχρι στιγμής είναι υπέροχο οπότε απέκτησες follower (Hello, δεν χρειαζόταν καν να δω το blog, λέγεσαι Bellatrix Kiddo :D) xx
    thesugarplumfairy.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ τόσο πολύ! Χαχα, τι να πρωτοπει κανείς για το Kill Bill και τον θεό του σινεμά Tarantino! p.s.You and your blog are cool girl, nuff said. :)

      Διαγραφή
  5. πολύ ωραίο το blog σου..σε ακολουθώ..αν θες ρίξε και εσύ μια ματιά στα δικά μου..
    blog:alldaybeautiful.blogspot.gr
    facebook:alldaybeautiful

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έκανα ήδη.. Να πω καλή μας αρχή; :) Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο!

      Διαγραφή
  6. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις...Και ναι, ήμουν και εγώ pokemon fan!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μελίνα, χαίρομαι να διαβάζω σχόλια σαν το δικό σου! Το theme που έπαιζε όταν άρχιζε ακόμη το θυμάμαι! :)

      Διαγραφή
  7. Παρα μα παρα πολυ καλο ποστ!!!
    Πολλα φιλακια και απο μενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ τα λατρεύω τα ολογραφικά βερνίκια, έχω από διάφορες εταιρίες και πιστεύω πως αυτή τη σειρά της Erre Due ήταν πολύ πετυχημένη. Εγώ πήρα 2-3 άλλες αποχρώσεις. Επειδή δε μπορώ να κάνω subscribe μέσω GFC (δε ξέρω τι έχει πάθει μήπως έχεις bloglovin να σε ακολουθήσω εκεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να σου πω, ίσως να δοκιμάσω και από κάποια άλλη εταιρία και να με ψήσει παραπάνω..; Bloglovin δεν έχω ακόμη, αλλά θα το κάνω σύντομα.

      Διαγραφή
  9. Καλώς μας ήρθες καταρχάς!! Κατά δεύτερον..πόσο ΘΕΙΚΟ είναι το μαλλί σου!!!!!!! Και εμένα είναι αρκετά μακριά αλλά εσένα είναι..λαχταριστά ♥

    Πολύ ωραίο το blog σου, σ'ακολουθώ και εγώ πλέον οπότε θα τα λέμε συχνά :-)

    Φιλιά πολλά
    http://beautyincrisis.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Το λατρεύω το blog σου :) Να τα λέμε συχνά, ναι!

      Διαγραφή
  10. Ωραίες αγορές..ειδικά το βερνίκι δεν το είχα δει ξανά!καλοφόρετα και καλώς ήρθες στην παρέα!
    Καλή αρχή και θα τα λέμε από δω και πέρα
    Kisses
    Maria
    http://inbeautywonderland.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ όμορφη η παλέτα :)

    Φιλάκια πολλά
    Claire
    http://notebookofclaire.blogspot.gr/2013/03/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πολύ ωραία η παλετίτσα :)
    http://prettyshinycupcake1.blogspot.gr/
    φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή